همایش گلریزان اجتماعی بوشهر و تقدیر و تجلیل از خیرین به یاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه، استان بوشهر میزبان سیزدهمین آیین باشکوه گلریزان اجتماعی بود؛ مراسمی که با حضور معاون اول دستگاه قضائی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، رئیس کل دادگستری ،مدیرکل زندان های استان ، مدیرعامل ستاد دیه بوشهر و با همکاری منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی همچون سال های گذشته و جمعی از خیرین و مسئولان کشوری و استانی در بندر سیراف و مجتمع اقامتی پتروشیمی زاگرس برگزار شد این رویداد نه تنها یک حرکت خیرخواهانه، بلکه جلوه‌ای از همبستگی جمعی و احساس مسئولیت اجتماعی مردم نسبت به یکدیگر بود.

گلریزان اجتماعی بوشهر به نمادی از همبستگی و مشارکت مردمی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تبدیل شد. این مراسم با حضور ، مسئولان استانی و جمعی از خیرین برگزار شد و بر ضرورت نقش‌آفرینی هر شهروند در کاهش مشکلات اجتماعی تأکید داشت.

با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم مراسم آغاز شد؛ لحظه‌ای معنوی که فضای سالن را سرشار از آرامش و روحانیت ساخت. پس از آن، گروه موسیقی حاضر در مراسم با اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، شکوه و عظمت این آیین را دوچندان کرد. همزمان، حضار با ایستادن و همخوانی سرود، وحدت و همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند این آغاز باشکوه، زمینه‌ای فراهم کرد تا گلریزان اجتماعی بوشهر نه تنها یک حرکت خیرخواهانه، بلکه جلوه‌ای از پیوند معنویت، فرهنگ و همبستگی ملی باشد.

پس از اجرای سرود ملی، رئیس کل دادگستری استان بوشهر پشت تریبون قرار گرفت و در سخنانی به اهمیت آیین گلریزان اجتماعی پرداخت. او با اشاره به جایگاه مردم بوشهر در عرصه‌های همبستگی و یاری‌رسانی گفت:

امشب، مصادف با سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س)، مادر حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) است که بنا بر باورهای مذهبی و خاطرات بسیاری از مردم، حاجات فراوانی به واسطه توسل به ایشان و حضرت ابوالفضل برآورده شده است.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به حدیثی از امیرالمومنین علی (ع)، اهمیت هر اقدام خیرخواهانه را یادآور شد و گفت: خداوند رضایت خود را در اطاعت قرار داده و هیچ عمل کوچکی را بی‌اهمیت نشمارید؛ چه بسا همان عمل کوچک سبب رضایت و پذیرش حق شود. علامه مجلسی و ملا صالح مازندرانی نقل کرده‌اند که در حساب اعمال، حتی بخشیدن یک میوه به یتیم می‌تواند رضایت الهی و پذیرش اعمال دیگر را به همراه داشته باشد.

مهرانگیز تأکید کرد: در جمع امشب هدف صرفاً آزادی زندانیان نیست؛ بلکه هرگونه اقدام و کمکی برای خانواده‌های زندانیان، مددجویان کمیته امداد، تحت پوشش بهزیستی، کودکان طلاق و اشتغال دوباره زندانیان، زمینه‌ساز گشایش در زندگی قشر آسیب‌پذیر خواهد شد. امروز با همت خیرین و مسئولان، دور هم جمع شده‌ایم تا با نیت پاک، شب خوبی را برای مددجویان رقم بزنیم.

وی با اشاره به همکاری گسترده خیرین و صنعت‌گران استان بوشهر گفت: برخی از خیرین و مسئولان پتروشیمی‌های استان بوشهر شاید به‌دلیل بعد مسافت نتوانستند حاضر باشند، اما همیشه یاری‌رسان بوده‌اند. 10 روز پیش خانواده‌ای را دیدیم که برای شستشوی فرزندانش از قابلمه آب گرم استفاده می‌کرد؛ آیا می‌توانیم مسلمان باشیم و بی‌تفاوت بمانیم؟ به لطف خیرین همین مجلس، مشکل این خانواده رفع شد.رئیس کل دادگستری بوشهر خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته بیش از یک‌هزار و 61 مورد حمایت مستقیم از خانواده‌های زندانیان نیازمند و مددجو انجام داده‌ایم؛ از تأمین هزینه‌های درمانی (مانند شیمی‌درمانی) تا انجام جراحی برای کودکان و کمک‌های متعدد دیگر. این مسیر همچنان ادامه دارد و نیازمند همکاری همه افراد خیر و نهادهای اجتماعی است.مهدی مهرانگیز در پایان ضمن قدردانی از حضور مقامات عالی قوه قضاییه، خیرین، فرمانداران، شهرداران و همکاران قضایی گفت: امیدوارم تلاش‌های خالصانه در شب گل‌ریزان راهگشای مشکلات خانواده‌های آسیب‌پذیر استان بوشهر باشد و موجبات رضایت الهی را فراهم آورد.

پس از سخنرانی رئیس کل دادگستری استان بوشهر، کلیپی ویژه با موضوع همبستگی اجتماعی و نقش خیرین در کاهش آسیب‌های اجتماعی به نمایش درآمد. این کلیپ با تصاویر و روایت‌هایی از فعالیت‌های مسئولین ارشد دادگستری و اداره زندانهای استان از اقدامات حمایتی از خانواده های زندانیان و آسیب دیده ، فضای مراسم را عاطفی‌تر و اثرگذارتر کرد و حضار را به تأمل در اهمیت مشارکت اجتماعی و یاری‌رسانی به نیازمندان فراخواند.

در ادامه، گروه تواشیح استان بوشهر با اجرای قطعاتی معنوی و روح‌انگیز، حال و هوای مراسم را نورانی‌تر ساخت. صدای هماهنگ و دلنشین اعضای گروه، حضار را به یاد ارزش‌های دینی و فرهنگی جامعه انداخت و پیوندی میان معنویت و حرکت اجتماعی گلریزان ایجاد کرد.

پس از اجرای گروه تواشیح، دکتر خلیلی پشت تریبون قرار گرفت و با سخنانی پرمحتوا، فضای مراسم را غنی‌تر ساخت. او ضمن قدردانی از حضور خیرین و شرکت‌کنندگان، بر اهمیت همبستگی اجتماعی و نقش فرهنگ دینی در تقویت روحیه تعاون تأکید کرد. صحبت‌های دکتر خلیلی، حضار را به تأمل در ارزش‌های انسانی و مسئولیت‌های اجتماعی فراخواند و پیوندی میان معنویت و عمل خیر ایجاد نمود

همچنین ایشان افزودند : این مشارکت فراتر از کمک مالی است؛ یعنی اینکه درد دیگران را بشنویم، بفهمیم و برای رفع آن کنار هم بایستیم وی تصریح کرد: اگر گرسنگی کودکی را دیدیم و احساس کردیم که خودمان گرسنه‌ایم، این آغاز حرکت واقعی است. اگر رنج خانواده‌ای ما را به تلاش واداشت، این مشارکت برکت خواهد داشت. خداوند حرکت بی‌اخلاص را نمی‌پسندد، اما اگر حرکتی از دل برآید و در جمع انجام شود، اثرگذار و مبارک خواهد بود .

پس از سخنان دکتر خلیلی، دکتر جهانگیر با تأکید بر ضرورت تقویت همبستگی اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، اهمیت چنین گردهمایی‌هایی را یادآور شد. سپس استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و مردمی استان، گلریزان را نمادی از فرهنگ تعاون و نیکوکاری دانست و از خیرین به عنوان سرمایه‌های اجتماعی یاد کرد. در ادامه، آقای سخاوت اسدی نیز با سخنانی صمیمی، بر نقش خیرین در کاهش مشکلات اجتماعی و ایجاد امید در جامعه تأکید نمود.

در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایای معنوی، از خیرین حاضر قدردانی شد و فضای مراسم با حس همدلی و معنویت به پایان رسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *